Doorgaan van het consult

Op de dag van de afspraak stuur ik voorafgaand een bericht waarin ik vraag hoe het met je gaat: conform de regels van het RIVM kan de behandeling bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius of wanneer huisgenoten ziek zijn, niet doorgaan. De afspraak wordt dan verzet naar een later tijdstip hier worden geen kosten voor in rekening gebracht.

1,5 meter

Bij binnenkomst, intake of evaluatie houden we voldoende afstand. Tijdens het deel van de intake waarbij het noodzakelijk is dat de cliënt dichter bij mij zit en tijdens de behandeling dragen de cliënt en ik een mondkapje.

Ten slotte

Uiteraard zorg ik ervoor dat de praktijk vóór jouw komst helemaal schoongemaakt is en dat er ruim de tijd zit tussen twee afspraken zodat u geen andere cliënten tegenkomt. Kom alleen naar de afspraak of in overleg. Maak gebruik van de handalcohol bij de entree. Neemt u zelf  een grote handdoek om op te liggen en twee kleine handdoeken mee en wilt u thuis nog even naar het toilet gaan.

De richtlijnen van de beroepsvereniging LVNT worden gevolgd in de praktijk, zie in het filmpje een overzicht hiervan.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Disclamer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken  van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.