Stoelmassage is een activerende en ontspannende massage ter preventie en behandeling van klachten. Op de massagestoel worden de rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld. Dit zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding. Na een stoelmassage voel je ontspannen en verfrist met hernieuwde energie en minder kans op RSI- of pijnklachten als gevolg van je langdurige en eenzijdige werkhouding. Stoelmassage verbetert de motivatie en vermindert stress op de werkplek of bij u thuis. Als bedrijf is het steeds belangrijker om uw medewerkers fit te houden en het ziekte verzuim naar beneden te brengen. Daarnaast worden uw medewerkers ook gemotiveerd als er een moment van ontspanning wordt aangeboden tijdens het werk of als beloning na een drukke periode.

Als therapeut neem ik de tijd om naast de standaard behandeling extra aandacht te geven aan  de klachten die tijdens de behandeling naar voren komen voor zowel de rug, schouders, armen, hoofd en nek.

Een regelmatige stoelmassage ter preventie en behandeling van klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot tegen lage kosten en minimale tijdsinvestering. Een behandeling duurt 30 minuten en kan zowel in mijn praktijk als op de bedrijf locatie worden uitgevoerd bij minimaal 4 personen.
Voor extra informatie neem contact met mij op.