TuiNa therapie is een oosterse massagetechniek die letterlijk vertaald staat voor 'duw en grijp'. Er zijn uiteenlopende redenen om TuiNa therapie toe te passen, van fysieke klachten tot en met psychische klachten. De lichaamsenergie wordt in balans gebracht door verbetering van de circulatie van Qi en het bloed. Hierdoor kunnen vele problemen worden opgelost.

In het dagelijkse leven maken wij veel dezelfde bewegingen en zo ontstaan blokkades van zenuwen en bloedstromingen bij onze spieren en bloedvaten. Door bijvoorbeeld gedurende lange tijd te zitten. TuiNa kent verschillende massage technieken die ervoor zorgen dat het bloed weer vrij kan stromen door ons hele lichaam, om zo onze natuurlijke herstel te bevorderen. Ook wordt de TuiNa methode gebruikt bij cliënten die angst hebben voor de naaldjes of bij kinderen.

Acupunctuur Passewaay, Acupunctuur Tiel, Acupunctuur Zennewijnen, Acupunctuur Varik, Acupunctuur Opijnen, Acupunctuur Est, massage Tiel, Chinese massage Tiel, massage Zennewijnen, Massage Varik, Massage Opijnen, Massage Est