Met acupunctuur wordt de energie in ons lichaam in beweging gezet met een naaldje. Met het plaatsen van een naaldje wordt er balans gezocht in de energiebanen. Ik gebruik hiervoor de Dr. Tan methode. Deze methode is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en is zeer effectief voor het behandelen van pijnklachten of ongemakken. Vaak merk je direct al het verschil in pijnverlichting. Voor blijvend resultaat zal de behandeling nog een aantal keren herhaald moeten worden.

De acupunctuurnaalden prikken in balancerende meridianen op afstand, dus niet in het pijngebied zelf. Na het prikken van de naalden blijf je 20-30 minuten liggen om de behandeling te laten inwerken.

De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) heeft een indicatielijst samengesteld met aandoeningen waarbij acupunctuur als geneeswijze gebruikt kan worden:

   hoofdpijn, migraine, nekklachten
   bewegingsklachten
(o.a. sportblessures, whiplash, tennis-elleboog, slappe/spastische verlamming, R.S.I.)

   spijsverteringsklachten
(o.a. maagpijn, darmklachten, diarree)

   slaapstoornissen
   acute verkoudheden, griep
   allergieën, eczeem
   huidklachten
   menopauze klachten
   menstruatieklachten
   hyperventilatie
   fybromyalgie
   hoge of lage bloeddruk
   stressgerelateerde klachten
   depressie, burn-out, overspannenheid
   overgewicht
   oorsuizen (tinitus)
   bij herstel na operaties

De lijst is te lang om hier in z'n geheel te tonen. Als uw klacht niet in dit overzicht voorkomt, neem dan contact met mij op.

Acupunctuur Passewaay, Acupunctuur Tiel, Acupunctuur Zennewijnen, Acupunctuur Varik, Acupunctuur Opijnen, Acupunctuur Est, massage Tiel, Chinese massage Tiel, massage Zennewijnen, Massage Varik, Massage Opijnen, Massage Est